Na-D in Laren heeft alles onder één dak.

Wij bieden je een super gezellige omgeving waar wij over een Kapsalon, Schoonheidssalon, Nagelstudio en een leuke Fashion met vintage en nieuwe dames mode beschikken.

Je voelt je meteen op je gemak met ons vriendelijke professionele personeel die je met alles kunnen helpen onder het genot van een heerlijke kop koffie/thee.

Bij Na-D is de klant nog koning! Alles is mogelijk en/of bespreekbaar maar niets hoeft!

Natasja LogchiesNa-D

Natasja Logchies & Deibys Perez : Wat begon als een vriendschap en gemeenschappelijke passie is nu uitgegroeid tot een succesvolle onderneming!

Als pubermeisjes droomden Deibys en Natasja al van het idee om samen een zaak te beginnen. In 2015 werd hun droom werkelijkheid onder de naam Na-D. Na-D is een samenvoeging van de beide voornamen van de vriendinnen.
Deibys heeft een grote passie voor mode, visagie, kinderen en het plannen van evenementen. Samen met een andere vriendin is zij eigenaresse van Vipkids Events.
Natasja heeft een grote voorliefde voor mode, met name vintage. Feilloos kiest zij de mooiste en meest bijzondere stukken uit voor al haar klanten. Het blijft echter niet alleen bij stylen, Natasja is eveneens een getalenteerde wimper, wenkbrauw en nagelstyliste.